Pas på Pomle

På Pomle Nakke har vi travlt. Det synes at lysne forude. Ikke kun fordi foråret er på vej, men også på grund af den delvise åbning. Vores gode håndværkere knokler med at gøre ombygningen færdig, så vi nemmere kan skabe den gode mad i et nyrenoveret køkken og yde den service som stedet – og I som gæster – fortjener.

Vi ved nu, at der er åbnet for udeservering fra den 21. april 2021. Vi ved også, at vi ikke kommer til at åbne der. Der er for mange usikkerheder ved kun at kunne servere udendørs. Men vi arbejder hårdt henimod åbning midt i maj, hvor vi må servere både inde og ude.

Indtil videre er vores bordbooking åben fra den 1. juni! Så er vi nemlig helt sikre på ikke at være nødt til at rykke din reservation rundt eller afbooke den.
Corona-pas, mundbind og afspritning bliver en del af hverdagen ved besøget. Men det tager vi gerne med, når blot I kommer og besøger os.

Forespørgsler

Du er altid velkommen til at sende os en mail med ønsker og forespørgsler til bordreservation, større middage, fester, catering eller andet.
Vi sidder klar til at svare og er i fuld gang med at planlægge et forår fyldt med energi.

Vi glæder os til igen at åbne dørene, lade lyset fylde rum og terrasse og høre fuglesang, havbrus og gode gæsters stemmer omkring os.
Følg med på Instagram og Facebook, og husk, at gavekort kan købes døgnet rundt eller bestilles på mail. Køb gavekort her.

Pomle Nakke Traktørsted

Midtskovvejen 1
4871 Horbelev
pomlenakke@falsterskyst.com
+45 5444 5131