
Frokostmenu
kl. 11.30-14.00
Snacks
Ristede mandler med røget salt 35
Pistacienødder 35
Grønne oliven i rosmarin- & timianolie 35
Østers naturel med citron 35
Østers med koriander & lime 35
Taramasalata med sennepsfrø & syltede perleløg 65
Retter
Tatar af okse 165
Tomat, estragon & sennep
Sprød frilandsgris 195
(Schnitzel)
Sprødt kål, ærter & peberrod
Dessert
Ris a la mande 65
Kirsebær
Tarte Tatin 85
Æble, brun farin & vaniljeis
Danske oste 125
Rugbrød & marmelade fra baglandet
Dagens kage 45
Lagkage 55
Smørrebrød
Kartoffelmad 85
Ramsløg, løg & kyllingeskind
Karrysild 85
Smilende æg, løg & kapers
Kryddersild 85
Æble & enebær
Paneret rødspættefilet 95
Grov remoulade, urtesalat & citron
Håndpillede rejer 100
Smilende æg, urtemayonnaise & karse
Serveres på lyst brød
Roastbeef 95
Perleløg, peberrod & remoulade
Paneret rødspættefilet m. håndpillede rejer 115
Citronmayonnaise & urter
Gravad laks 95
Rævesauce & dild
Flæskesteg 100
Rødkål & agurk
Tatar 95
Tomater, sennep & rugbrødscrumble
Frokostmenu
Kokkens 3 smørrebrød & kage 265
Alle retter og priser er med forbehold for ændringer