Frokostkortet kl. 12.00-15.00:


Sildeanretning med 4 slags sild, serveret med tilhørende garniture

løg, kapers, æg og tomat samt brød, smør og fedt.

125,-


Klassisk stjerneskud på toasted brød, med stegt og dampet rødspættefileter

samt rejer, asparges og tomatiseret dressing, pyntet med citron, tomat og dild.

125,-


Pariserbøf med løg, kapers, pickles, peberrod,

rødbede og frisk æggeblomme.

125,-


Klassisk Cæsar Salat med kylling, parmesan og dressing

105,-


Ostetallerken med 3 slags oste fra Møn og garniture.

105,-


Varmrøget laks med sprød sommersalat,

rygeost og friskbagt brød.

95,-


Frisk paneret rødspættefilet med remoulade og citron,

serveret på rugbrød eller med pommes frites.

85,-


Flæskeæggekage serveret med purløg og sennep

samt rugbrød, smør og fedt.

85,-




Aftenkortet kl. 17.30-21.00:


Forretter:


Oksecarpaccio fra Kirkehøjens Limousine med sprød salat, parmesan og pesto.

85,-

     

Rejecocktail på sprød salat med tomatiseret dressing,

citron og dild samt friskbagt brød.

75,-


Skaldyrssuppe med urter og friskbagt brød.

70,-




Hovedretter:


Okse-ribeyesteak på 250 g med urtemayo, 3 slags løg, grove pommes frites

samt salat.

265,-


Fyldt rødspætte med reje- og aspargesstuvning

samt danske kartofler og dild.

195,-


Stegt rødspætte med persillesovs, danske kartofler og dild.

185,-


Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, skysauce og dreng.

175,-


Persillefaseret kyllingebryst med rabarberkompot, agurkesalat,

med kartofler og skysauce.

155,-


Dampede blåmuslinger i en hvidvin/fløde-sauce med urter,

Persille, serveret med pommes frites og brød.

155,-


Dagens fangst fra havnen med årstidens garniture.

Dagspris spørg tjener.



Skal forudbestilles:

Stegte ål med persillestuvede kartofler og rødbeder.

400 g pr. person.

250,-

Min. 2 couverter.




Desserter:


Ostetallerken med 3 slags oste fra Møn og garniture.

105,-


Månedens dessert – spørg tjener.

75,-


Dobbelt chokoladekage med bærkompot og knas.

65,-


3 slags hjemmelavet is med chokolade, marengs og bær.

65,-


Lune pandekager med vaniljeis og syltetøj.

55,-




Børneretter:


Frisk paneret rødspættefilet med pommes frites, remoulade og citron.

60,-


Kyllingelår med kartofler eller pommes frites, remoulade og ketchup.

50,-


Pølser med pommes frites, remoulade og ketchup.

45,-



Kaffe & kage


Kaffe/The og gammel dags æblekage med det hele.

55,-


Kaffe/The ad libitum

35,-



Special kaffe og chokolade


Caffe latte eller Cappuccino

38,-


Latte Macchiato

Ligner Caffe latte. Den har varm mælk i bunden, plus en lille del espressokaffe i toppen.

40,-


Espresso

25,-


Varm chokolade med flødeskum

45,-


Choko Espresso, varm chokolade med et shot espresso

55,-


Irish Coffee

55,-


3 retters menu med sæsonens råvarer

250,-


Spørg tjeneren