Pomle Nakke Traktørsted

Midtskovvejen 1
4871 Horbelev
info@pomlenakke.dk
+45 5444 5131

Pomle på pause

Pomle Nakke ligger stille hen. Restriktionerne er endnu engang forlænget frem til og med den 5. april 2021. Derfor har vi valgt at udnytte tiden positivt og bygger blandt andet et bedre og mere funktionelt køkken i det gamle Traktørsted. Det betyder, at vi ikke er helt sikre på, hvornår vi slår dørene op næste gang. Til gengæld er vi sikre på, at vi gør det. Og vi åbner endda med yderligere tiltag i Hesnæs Havn. Et bageri og et godt sted at spise. Om det bliver i starten af marts eller tættere på april står hen i det uvisse, og derfor kan du endnu ikke reservere et bord hos os.
Du er som altid velkommen til at sende os en mail med ønsker og forespørgsler til bordreservation, større middage, fester, catering eller andet. Vi sidder klar til at svare og er i fuld gang med at planlægge et forår fyldt med energi.
 
Vi glæder os til igen at åbne dørene, lade lyset fylde rum og terrasse og høre fuglesang, havbrus og gode gæsters stemmer omkring os.
Følg med på Instagram og Facebook, og husk, at gavekort kan købes hele tiden og er en kærkommen hjælp i svære tider. Køb gavekort her.

Få nyt fra Pomle Nakke