
Aftenmenu
kl. 17.30-21.00
Snacks
Ristede mandler med røget salt 35
Pistacienødder 35
Grønne oliven i rosmarin- & timianolie 35
Østers naturel med citron 35
Østers med koriander & lime 35
Taramasalata med sennepsfrø & syltede perleløg 65
Forretter
Ceviche af helleflynder 165
Grillet grønt, stikkelsbær & lime
Tatar af okse 165
Tomat, estragon & sennep
Svampetoast 175
Stegte svampe, purløg & Gruyére
Bagt torsk 165
Jordskokker, karse & miso
Stegt havtaske 185
Spinat, kål & muslingesauce
Grillet hummerhale Dagspris
Bbq, rød karry & kokos
Hovedretter
Sprød frilandsgris 195
(Schnitzel)
Sprødt kål, ærter & peberrod
Pighvar 245
Selleri, citron timian & hyldeblomst
Grillet ribeye 355
Pommes puree, spæde salater, grillede løg & pebersauce
Dessert
Mørk chokolade 85
Jordskokker & kirsebær
Tarte Tatin 85
Æbler, brun farin & vaniljeis
Danske oste 125
Rugbrød & marmelade fra baglandet
Alle retter og priser er med forbehold for ændringer