Pomle Nakke Traktørsted

Vi arbejder mod en åbning på et tidspunkt i maj. Se mere her.

Mellem himmel og hav og knap 30 km fra Farøbroerne ligger Pomle Nakke. Et traditionsrigt traktørsted ved Falsters østkyst og nabo til den lille havn, Hesnæs. Stedet ligger oppe på en klint og har havets brusen og bøgetræernes hvislen som eneste ”støj”. Her kan havbades og skovbades på én gang.

Der trakteres med lette og større retter. Kokken bruger helst, hvad der findes lokalt, alt det, som vidner om det velforsynede og frugtbare fadebur, som Falster altid har levet med og nydt godt af. Det er køkkenchefen, Christoffer Brink, der arbejder med et klassisk menukort med mad skabt fra bunden og et køkken, der udfordrer såvel smagsløg som områdets råvarer. Hertil er der gode velvalgte vine, velskænkede øl og velsmagende safter.

Lige nu er det gamle traktørsted ved at ryste de kolde måneder og en køkkenrenovering af sig, for atter at kunne slå dørene op for skovens gæster. Vi åbner med servering og god mad, læskende drikkevarer, kaffe, kage og is hver dag fra kl 11:30, så snart restriktioner og reparationer er på plads.
Se mere under åbningstider og følg udviklingen på Instagram og Facebook.

Du kan også tilmelde dig vores venskabsbrev, der mailes med relevant information, herunder.