Frokost på Pomle Nakke
Smørrebrød
Bagt selleri 85
Havgus & perleløg
Paneret Rødspætte 115
Pickles & citron
Paneret Rødspætte med rejer 135
Citronmayonnaise
Hummersalat 135
Piment & urter
Tatar 135
Sennep, tomat & æggeblomme
Hønsesalat 125
Trompetsvampe & bacon
Kokkens udvalgte
Bagt selleri
Havgus & perleløg
Paneret Rødspætte
Pickles & citron
Hønsesalat
Trompetsvampe & bacon
Dagens kage
295
Kage
Dagens kage 45
Petit four 35
Aftenmenu
A la carte
Ceviche 145
Citrus, fennikel & salater
Tatar af okseinderlår 145
Ponzu & sesam
Bagte jordskokker 145
Grillede løg & Vesterhavsost
Stegt hummer 175
Græskar & tomat
Grillet lam 175
Porrer & peberglaze
Blommer 105
Rom & rosin
“En aften på Pomle”
Champagne, snacks
6 retter med vinmenu
kaffe, vand & petit four
1595
Menu
Ceviche
Citrus, fennikel & salater
Bagte jordskokker
Grillede løg & Vesterhavsost
Tatar af okseinderlår
Ponzu & sesam
Stegt hummer
Græskar & tomat
Grillet lam
Porrer & peberglaze
Blommer
Rom & rosin
4 Retter 395
+ Udvalgte vine 395
6 Retter 595
+ Udvalgte vine 595
Alle retter er med forbehold for ændringer